Economie

Măsura plafonării prețului la carburanți ar putea fi prelungită! Premier: Săptămâna viitoare vom lua o decizie

Măsura de compensare cu 50 de bani/litru a prețului la carburanți ar putea fi prelungită, spune premierul Nicolae Ciucă. Decizia se va lua la ședința coaliției de săptămâna viitoare.

Măsura plafonării prețului la carburanți ar putea fi prelungită / Foto: pixabay.com Măsura plafonării prețului la carburanți ar putea fi prelungită / Foto: pixabay.com

 

 


Premierul Nicolae Ciucă afirmă că Guvernul va lua o decizie în privinţa preţului la carburanţi până la sfârşitul lunii septembrie şi se face o analiză privind evoluţia acestor preţuri.

 


Întrebat dacă va fi o prelungire a măsurii plafonării preţului la carburanţi, prim-ministrul a precizat că decizia va fi luată în coaliţie săptămâna viitoare.

„Urmează ca în şedinţa de coaliţie de săptămâna viitoare să luăm o decizie.(..) Această măsură a funcţionat încă de a doua zi după ce am luat decizia respectivă. Acum trebuie să analizăm care sunt elementele de evoluţie a preţurilor la carburanţi, care este evoluţia preţului la petrol pe piaţa internaţională şi, în funcţie de aceasta, vom lua decizia”, a adăugat Nicolae Ciucă.

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, sfaturi pentru economisirea energiei: „Nu trebuie să renunți la duș, dar trebuie să elimini risipa”

Guvernul ia în calcul să renunțe la ajutorul de 50 de bani pe litru de carburant

Nicolae Ciucă anunță o compensare de 50 de bani pe litru la carburanți. Măsura, valabilă 3 luni

Ultimele Stiri
abonare newsletter