Economie

Valoarea tichetelor de masă crește cu 50%, pensionarii cu venituri mici primesc 700 lei. Măsurile intră în vigoare de azi

Două măsuri pentru românii afectați de creșterile de prețuri intră în vigoare de vineri. Valoarea tichetelor de masă va crește cu 50%, iar pensionarii cu venituri mici vor primi 700 de lei.

Valoarea tichetelor de masă crește cu 50%, pensionarii cu venituri mici primesc 700 lei / Foto: depositphotos.com Valoarea tichetelor de masă crește cu 50%, pensionarii cu venituri mici primesc 700 lei / Foto: depositphotos.com

 

 


Premierul Nicolae Ciucă anunţă intrarea în vigoare, de vineri, a măsurilor referitoare la creşterea valorii tichetelor de masă şi acordarea unui ajutor de 700 de lei pentru pensionarii cu venituri sub 2.000 lei.

 


„De astăzi, intră în vigoare încă două măsuri importante din pachetul «Sprijin pentru România», prin care protejăm românii afectaţi de creşterile de preţuri. 

  •  Valoarea tichetelor de masă va creşte cu 50%, de la 20 la 30 de lei.
  •  Pensionarii cu venituri sub 2.000 de lei vor primi un ajutor de 700 de lei (după cel acordat în ianuarie celor cu pensii sub 1.600 de lei)”, a scris Ciucă pe Facebook.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

El a precizat că Guvernul va continua să implementeze măsuri de sprijin pentru cetăţeni în această perioadă.


„Misiunea noastră este să trecem cu bine ţara prin crizele multiple care ne afectează şi să demarăm reformele masive asumate prin PNRR”, a adăugat prim-ministrul. 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Protest contra prețurilor carburanților în Cluj-Napoca, la final de iunie. Șoferii vor bloca benzinăriile din oraș

Scumpiri mari în ultimul an. Cu cât au crescut prețurile la gaze naturale, cartofi, ulei, combustibili, mălai și făină?

Ultimele Stiri
abonare newsletter