Economie

Protest contra prețurilor carburanților în Cluj-Napoca, la final de iunie. Șoferii vor bloca benzinăriile din oraș

Șoferii din Cluj-Napoca organizează un protest în benzinăriile din oraș la 30 iunie, împotriva prețurilor carburanților.

Protest contra prețurilor carburanților în Cluj-Napoca, la final de iunie / Foto: Laura Elena - Facebook Protest contra prețurilor carburanților în Cluj-Napoca, la final de iunie / Foto: Laura Elena - Facebook

 

 


Șoferii au de gând să se întâlnească inițial pentru protest la OMW Mărăști:

 


„Sper sa ne găsim pe 30 iunie la protest și să încercăm să facem o schimbare! O să ne găsim la OMV în Mărăști mai spre seară, dupa ora 17:00, ca să poată ajunge și lumea care muncește. Vă rog să distribuiți prietenilor, cunoștințelor din Cluj. HAIDEȚI CĂ PUTEM!”, a anunțat Laura Elena, organizatoarea protestului.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

OMW Mărăști este doar punctul de plecare al șoferilor. De acolo clujenii se vor deplasa în mai multe benzinării pentru a le bloca: „Ne organizăm de acolo unde să meargă fiecare ca să le blocăm pe toate, măcar să încercăm”, a mai spus organizatoarea protestului.


Iar după ce se vor împărți la benzinăriile din oraș, șoferii vor trage de timp.

Mai exact, vor încerca să blocheze pompele în timp ce își spală geamurile sau își lasă mașinile acolo ca să nu poate nimeni să alimenteze.


Chiar dacă s-a anunțat despre faptul că Guvernul va urma să compenseze la pompă prețul la motorină și benzină timp de trei luni, șoferii spun că asta nu-i oprește: „Vor doar să amăgească lumea care pune botul.”

CITEȘTE ȘI:

Boc susține protestele șoferilor în benzinării: „E inadmisibil! Când am făcut plinul am rămas șocat”

Se anunță proteste în toată țara contra prețului carburantului: „Ieșiți în stradă, blocați pompele!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter