Economie

Aeroportul Internaţional Cluj sărbătorește pasagerul cu numărul 1.000.000 în anul 2022

Aeroportul Internaţional Cluj sărbătoreşte pragul important de 1.000.000 de pasageri, alături de compania aeriană LOT Polish Airlines. Este al 11-lea an în care Aeroportul Internaţional Cluj organizează acest eveniment-simbol, devenit deja o tradiţie.

sursa foto Facebook Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj sursa foto Facebook Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj

 

Evenimentul marcat va aduce în prim plan zborurile spre capitala Poloniei, Varșovia, care fac posibilă conexiunea cu unul din cele mai importante hub-uri europene, oferind acces facil spre destinații din Europa, America de Nord sau Asia, pentru toate tipurile de trafic.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Pasagerul norocos va ateriza marţi, 28 iunie, cu o aeronavă LOT Polish Airlines.

În 2021, pasagerul cu numărul 1.000.000 a fost sărbătorit în luna septembrie, el sosind pe Aeroportul Internaţional Cluj cu un avion operat de Animawings de la Zakynthos (Grecia).


Prima dată când Aeroportul Internațional Cluj a reușit depășirea numărului de 1.000.000 de pasageri înregistrați într-un an calendaristic a fost anul 2010, iar de atunci, cu excepția anilor 2012 și 2020, în fiecare an a aexistat această posibilitate, de a marca reușita și excelența operațiunilor aeroportuare printr-un moment aniversar celebrat împreună cu pasagerii.

CITEȘTE ȘI:

Pasagerul cu numărul 1 MILION pe Aeroportul Cluj, un tânăr IT-ist: „Este foarte frig la Cluj! Vin de la 29 de grade”

Viitorul e aici. Directorul Aeroportului Cluj: „În câțiva ani, pasagerul va întâlni doar una-două persoane până se îmbarcă”

Cine este pasagerul 2 milioane de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter