Artă & Cultură

TIFF anunță un parteneriat cu TikTok. Creatorii de conținut au șansa să câștige o experiență inedită la Cluj-Napoca

TIFF 2022 anunță un parteneriat cu platforma TikTok, cu focus pe creatorii români de conținut pasionați de cinematografie. Ei au șansa să câștige o experiență inedită la festivalul de film din Cluj-Napoca.

Creatorii de conținut pasionați de cinematografie au șansa să câștige o experiență inedită la Cluj-Napoca / Foto: Facebook - TIFF Creatorii de conținut pasionați de cinematografie au șansa să câștige o experiență inedită la Cluj-Napoca / Foto: Facebook - TIFF

 

 


Festivalul Internațional de Film Transilvania (17 – 26 iunie 2022) anunță un parteneriat cu platforma TikTok, prin care își propune să aducă în focus creatorii români de conținut pasionați de cinematografie și să îi invite să-și găsească inspirația la cel mai mare eveniment de film din țară.

TIFF 2022 anunță un parteneriat cu platforma TikTok / Foto: TIFF 2022

Parteneriatul include un hashtag challenge, care va culmina cu un eveniment de premiere special la Cluj-Napoca, și un Masterclass VFX pentru adolescenți susținut de Robert Tatoi, în cadrul EducaTIFF.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


Sub hashtag-ul #PovestitorulDeFilm, utilizatorii români de TikTok pot intra în challenge-ul TIFF 2022. 

Ce trebuie să faci ca să participi?

Pentru a participa, creatorii de conținut trebuie să realizeze un clip video pe TikTok, nu mai lung de 1 minut, în care să povestească sau să arate într-un mod creativ acțiunea unui film sau serial care le-a plăcut. Challenge-ul este să nu spună numele filmului sau serialului, ci să își încurajeze urmăritorii să ghicească. 


Cele mai creative și inspirate două clipuri video vor fi premiate cu o experiență completă pentru două persoane la festival, cu toate cheltuielile asigurate, în perioada 23 – 26 iunie. Aici va avea loc un eveniment de premiere special, unde vor fi proiectate clipurile câștigătoare, iar participanții se vor întâlni cu juriul, profesioniști din industria de film și reprezentanți TikTok.

Câștigătorii vor fi aleși de un juriu format din Cătălin Ionuț (creator de conținut cu peste 2 milioane de urmăritori), Mara Oprea (actriță și creator de conținut) și Carol Ionescu (actor). Competiția #PovestitorulDeFilm se desfășoară până pe 15 iunie. Toate detaliile și regulamentul complet pot fi consultate pe platforma TikTok.


TikTok va fi prezent și în secțiunea educațională a festivalului, EducaTIFF. Robert Tatoi, unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut din țară și expert în efecte vizuale va susține un Masterclass VFX joi, pe 23 iunie, de la ora 16:30, adresat exclusiv tinerilor pasionați de creare de conținut, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani. Vor fi aleși 15 participanți, iar înscrierile se fac completând acest formular – https://forms.gle/shZLxVDLk2Mm1uR76

TIFF poate fi urmărit pe TikTok pe următorul cont: https://www.tiktok.com/@transilvania_iff

CITEȘTE ȘI:

Biletele pentru TIFF 2022, puse în vânzare! Vezi programul complet al festivalului de film

Ukrainian Street Food Day la #TIFF2022: Chef Adi Hădean gătește alături de bucătari ucraineni

abonare newsletter