Artă & Cultură

Fanii UNTOLD își pot cumpăra de acum bilete de o zi la festival! Vezi care sunt ofertele organizatorilor

Fanii UNTOLD își pot cumpăra de luni, 16 martie, și bilete pentru o zi de festival, pe lângă abonamentele anunțate până acum de organizatori. Vezi detalii despre oferte.

Fanii UNTOLD își pot cumpăra de acum bilete pentru o zi de festival / Foto: UNTOLD - Facebook Fanii UNTOLD își pot cumpăra de acum bilete pentru o zi de festival / Foto: UNTOLD - Facebook

 

 


De astăzi, 16 mai, fanii UNTOLD au ocazia să își achiziționeze, pe lângă abonamente, și bilete pentru o zi de festival.

 


Cei care vor să se distreze în universul magic UNTOLD au la dispoziție două variante de bilete de o zi: biletul General Access, la prețul de 50 de euro + Taxe sau biletul VIP Access, la prețul de 106 euro + Taxe.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Cei care își achiziționează Day Ticket își vor putea alege ziua în care să vină și să se bucure de experiențe de neuitat, anunță organizatorii.


UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și are loc în 2022, între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca.

În cele 4 zile și 4 nopți de festival, îi veți putea vedea pe David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Morten, Kygo, Steve Aoki, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote.


Mai multe informații despre biletele de o zi găsiți și pe site-ul nostru untold.com.

CITEȘTE ȘI:

A început campania Blood Network. Clujenii s-au strâns în număr mare pentru a dona sânge în schimbul unui bilet la UNTOLD

UNTOLD e în căutare de designeri care să aducă stil și culoare la ediția din 2022. VEZI cum te poți înscrie

Ultimele Stiri
abonare newsletter