Artă & Cultură

Clujenii își pot afișa propriile mesaje pe o instalație de lumini Lights On! Organizator: „Vom selecta cele mai inedite mesaje”

În cadrul festivalului Lights On va exista o instalație de lumini care va afișa mesajele clujenilor într-un mod inedit.

Adunare în cadrul Lights On/FOTO: Lights On - Facebook Adunare în cadrul Lights On/FOTO: Lights On - Facebook

 

 


În cadrul atracției Stringed, creată de olandezul Gijs van Bon, clujenii iși pot vedea mesajele trimise pe site-ul Lights On, afișate într-un șir de lumini.

 


Instalația de lumini Stringed/ FOTO: Lights On Romania/Facebook

 

„O instalație de lumină interesantă este Stringed, a lui Gijs van Bon. Aceasta este prezentată concomitent la Cluj și la Glow Eindhoven, unul dintre cele mai mari festivaluri de lumini din lume. Stringed ne arată ce se întâmplă când lumina capătă sens sub formă de text. Lucrarea are 20 m liniari și este compusă din șiruri de lumină ce pleacă din puncte distincte și se unesc într-un punct de intersecție unde lumina devine text.


Invitam publicul dacă dorește să își vadă propriul mesaj pe instalație, să intre pe site și să iși lase mesajele. Noi vom selecta cele mai inedite mesaje și le vom afișa pe instalație în weekendul doi de festival”, a declarat organizatorul evenimentului Andi Daiszler pentru Monitorul de Cluj.

Atracția poate fi văzută în Iulius Parc începând cu data de 18 noiembrie.

CITEȘTE ȘI:

Consumul de curent, expus la fiecare instalație Lights On: „Ca să înțelegeți că e nevoie de foarte puțină energie pentru o mare bucurie”

Clujenii vor putea trăi experiența Matrix, în cadrul Lights On. Instalațiile de lumină care „vor da viață” orașului

Ultimele Stiri
abonare newsletter