Anunțuri

COMUNICAT DE PRESĂ - O.C.P.I. Cluj

COMUNICAT DE PRESĂ

O.C.P.I. Cluj


17 iulie 2019

          Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Cluj și-a relocat parțial activitatea. Astfel, începând din data de 15 iulie 2019, beneficiarii serviciilor de cadastru oferite de instituție trebuie să meargă la noul sediu, situat pe str. Al. V. Voevod, nr. 53 din Cluj-Napoca. Serviciul Publicitate Imobiliară din cadrul Biroului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Cluj-Napoca funcționează încă în vechiul sediu din P-ţa Gării, nr. 4-5.


OCPI Cluj a efectuat recepția noului sediu al instituției, situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Al. V. Voevod, nr. 53, în perioada 04 – 05.07.2019.

Până în prezent, au fost relocate toate serviciile din cadrul instituţiei, cu excepția Serviciului Publicitate Imobiliară din cadrul Biroului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Cluj-Napoca, care funcționează încă în P-ţa Gării, nr. 4-5. Angajații acestui serviciu se vor muta în noul sediu după finalizarea lucrărilor de sistematizare verticală și amenajări exterioare.


Pentru relocarea instituției, în perioada 11 – 12.07.2019, a fost întreruptă activitatea curentă a OCPI Cluj şi a birourilor de cadastru şi publicitate imobiliare Cluj-Napoca, Turda, Huedin, Gherla şi Dej.

 


Persoană de contact:

Maria-Didina MIC


Tel. 0264-431666

   E-mail: cj@ancpi.ro

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter