Anunțuri

Comunicat Supercom SA

Supercom SA, operatorul serviciilor de salubritate din județul Cluj, a fost informat că persoane care își atribuie calitatea de angajați ai companiei solicită diverse sume de bani cetățenilor pentru acoperirea unor pretinse costuri, legat de investiții în serviciul de colectare a deșeurilor menajere.

Supercom SA precizează că aceste persoane nu sunt angajați ai societății și nu au nici o legătură cu operatorul de salubritate. Facem apel la locuitorii județului Cluj să nu achite nicio sumă unor persoane care se prezintă la ușă sub pretexul încasării taxei de salubritate sau a altor servicii.


În prezent, Supercom SA nu a început facturarea și încasarea contravalorii serviciilor prestate. Vom informa cetățenii (beneficiarii finali ai serviciului public de colectare a deșeurilor menajere) data de începere a acestei activități. Angajații Supercom care vor distribui facturi fiscale și vor încasa contravaloarea serviciilor vor avea legitimații cu fotografie, vor fi dotați cu aparatură electronică specializată și vor elibera documente fiscale.

Referitor la incidentele semnalate, Supercom SA precizează că, în data de 8 martie 2023, mai multe persoane au fost reținute de Poliția Locală Florești pentru astfel de practici, iar împotriva lor au fost demarate măsurile legale și li s-au întocmit dosare penale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter