Administrație

Se toarnă asfalt în zona Metro. „Vrem o transformare și condiții civilizate de trafic”

Lucrările de modernizare, asfaltare căi de acces și înființare trotuare continuă în cadrul proiectelor de investiții în infrastructură, la nivelul comunei Florești pentru anul 2022, anunță primarul Bogdan Pivariu.

 

La sfârșitul lunii trecute au fost realizate lucrări de asfaltare carosabil și trotuare pe o lungime de aproximativ 300 de metri liniari pe strada Valea Gârboului, susține primarul Floreștiului pe Facebook.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Lucrările de anvergură demarate la începutul lunii iunie pe strada Răzoare, în zona Metro, marchează o etapă importantă în planurile de modernizare și transformare radicală a cât mai multor zone din localitate. Îmi doresc, cu fiecare etapă realizată, să ne apropiem cât mai mult de condiții civilizate de trafic. Pe strada Răzoare vor fi înființate trotuare noi, pistă de biciclete și zonă verde în care vor fi plantați arbori, va fi lărgită partea carosabilă pentru a asigura traseul viitoarei curse CTP, iar canalizarea pluvială va fi refăcută în totalitate”, susține Pivariu.

Tot în această perioadă continuă lucrări de asfaltare și modernizare pe strada Florilor în Luna de Sus și vor fi realizați peste 700 de metri liniari de trotuar, mai anunță edilul Floreștiului.


CITEȘTE ȘI:

Porc mistreț, filmat pe strada Sub Cetate din Florești. A fost „escortat” de un câine spre pădure. VIDEO

Pestă porcină africană, confirmată la mistreț mort în Florești. A fost pregătit un plan de măsuri pentru zonele afectate

Accident între o mașină și un autobuz în Florești! O femeie a fost rănită

Ultimele Stiri
abonare newsletter