Actualitate

Accident între o mașină și un autobuz în Florești! O femeie a fost rănită

Un accident rutier a avut loc joi seara în Florești. O femeie, pasageră într-un autobuz implicat în accident, a fost rănită.

Accident între o mașină și un autobuz / Foto: Facebook - IPJ Cluj Accident între o mașină și un autobuz / Foto: Facebook - IPJ Cluj

 

 


Accidentul s-a produs în timp ce șoferul unei mașini vira la dreapta, iar din față a venit un autobuz care circula pe raza localității Florești.

 


Atunci cele două autoturisme s-au lovit, impact care a dus la rănirea unei pasagere în autobuz.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii au intervenit la un accident rutier pe DN 1E60, în localitatea Florești, la km 484+770m. Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între un autoturism și un autobuz, care circulau pe același sens, pe direcția Cluj-Napoca spre Florești.


Bărbatul de 37 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi intenționat să pătrundă cu autoturismul pe o strada lăturalnică la dreapta, intrand în coliziune cu autobuzul condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Florești. În urma impactului, o femeie de 66 de ani, aflată în mijlocul de transport, a necesitat îngrijiri medicale.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Grătare și muzică la maxim lângă bloc, în Cluj-Napoca: „Peste 2.000 euro mp la locuințe pentru așa priveliște!” Ce face Primăria?

COD GALBEN de inundații la Cluj! Hidrologii avertizează că se pot depăși cotele de apărare

Ultimele Stiri
abonare newsletter