Actualitate

Accident între o mașină și un autobuz în Florești! O femeie a fost rănită

Un accident rutier a avut loc joi seara în Florești. O femeie, pasageră într-un autobuz implicat în accident, a fost rănită.

Accident între o mașină și un autobuz / Foto: Facebook - IPJ Cluj Accident între o mașină și un autobuz / Foto: Facebook - IPJ Cluj

 

 


Accidentul s-a produs în timp ce șoferul unei mașini vira la dreapta, iar din față a venit un autobuz care circula pe raza localității Florești.

 


Atunci cele două autoturisme s-au lovit, impact care a dus la rănirea unei pasagere în autobuz.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii au intervenit la un accident rutier pe DN 1E60, în localitatea Florești, la km 484+770m. Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între un autoturism și un autobuz, care circulau pe același sens, pe direcția Cluj-Napoca spre Florești.


Bărbatul de 37 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi intenționat să pătrundă cu autoturismul pe o strada lăturalnică la dreapta, intrand în coliziune cu autobuzul condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Florești. În urma impactului, o femeie de 66 de ani, aflată în mijlocul de transport, a necesitat îngrijiri medicale.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Grătare și muzică la maxim lângă bloc, în Cluj-Napoca: „Peste 2.000 euro mp la locuințe pentru așa priveliște!” Ce face Primăria?

COD GALBEN de inundații la Cluj! Hidrologii avertizează că se pot depăși cotele de apărare

abonare newsletter