Administrație

Încep lucrări pe două străzi din Florești, luni! Se aplică restricții de circulație până în iunie, respectiv iulie

Primăria Florești a anunțat că de luni încep lucrări în două zone din comună, iar până la finalizarea acestora vor exista restricții temporare de circulație.

Încep lucrări pe două străzi din Florești, luni! / Foto: Facebook - Primăria comunei Florești Încep lucrări pe două străzi din Florești, luni! / Foto: Facebook - Primăria comunei Florești

 

 


De luni, 9 mai, în zona străzii Cetății nr. 2-3 se lucrează la înlocuirea unei conducte de gaze naturale:

 


„Începand de luni, 9 mai a.c. lucrările aferente acestui proiect vor presupune instituirea unor restricții temporare de circulație, care vor fi anunțate pe măsura evoluției lucrărilor.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Conducta de gaze naturale-persiune medie existentă (pozată aerian) va fi înlocuită cu o conductă de gaze naturale de presiune medie îngropată. Lucrările au ca termen de finalizare luna iulie a.c.
Vã mulțumim pentru înțelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic privind execuţia acestor lucrări.


Lucrările de relocare sunt necesare pentru introducerea retelei de gaze naturale aeriene in subteran, făcând posibilă reconfigurarea ulterioară a accesului în intersecția din zonă. Vă asigurăm de întreg sprijinul administrației locale pentru ca lucrările să fie finalizate la termen, astfel încât circulaţia rutieră să fie afectată cât mai puțin timp posibil”, a transmis Primăria comunei Florești.

De asemenea, pe strada Someșului încep lucrări de introducere în subteran a rețelei de medie tensiune:


„Începand de luni, 9 mai a.c. lucrările aferente acestui proiect vor presupune instituirea unor restricții temporare de circulație semnalizate la fața locului. Rețeaua medie tensiune din zona Someșului-Crișan-Tineretului va fi relocată în subteran. Lucrările au ca termen de finalizare luna iunie a.c.

Vã mulțumim pentru înțelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic privind execuţia acestor lucrări. Lucrările de relocare sunt necesare pentru creșterea siguranței în alimentarea cu energie electrică. Vă asigurăm de întreg sprijinul administrației locale pentru ca lucrările să fie finalizate la termen, astfel încât circulaţia rutieră să fie afectată cât mai puțin timp posibil”, se arată într-un alt anunț al Primăriei.

Foto: Facebook - Primăria comunei Florești

CITEȘTE ȘI:

Ce spune viceprimarul Tarcea despre rectificările care mai trebuie făcute pe Bulevardul 21 Decembrie? „Mai sunt detalii la care trebuie să se lucreze”

Primarul Floreștiului, întâlnire cu ministrul Investițiilor: „Obligația noastră este să asigurăm finanțarea proiectelor noastre”

abonare newsletter