Administrație

Noi reguli de circulație pe strada Constantin Brâncuși! Este INTERZIS virajul la stânga pe strada Septimiu Albini

Șoferii nu mai pot vira la stânga pe strada Septimiu Albini de pe strada Constantin Brâncuși, în dreptul magazinului Mega Image.

Noi reguli de circulație pe strada Constantin Brâncuși! Este INTERZIS virajul la stânga pe strada Septimiu Albini Noi reguli de circulație pe strada Constantin Brâncuși! Este INTERZIS virajul la stânga pe strada Septimiu Albini

 

 


Noi reguli de circulație în Gheorgheni. Șoferii nu mai pot vira direct pe strada Septimiu Albini, în drept cu magazinul Mega Image. 

 


Astfel, șoferii sunt nevoiți să meargă până în dreptul străzii Lăcrămioarelor și apoi să pătrundă pe strada Septimiu Albini. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

După cum se poate observa în imagini, virajul la stânga de pe strada Constantin Brâncuși spre strada Septimiu Albini este interzis. 


Accesul interzis de pe strada Constantin Brâncuși pe strada Septimiu Albini. Foto: Monitorul de Cluj

Șoferii vor putea vira la stânga pe strada Lăcrămioarelor, la intersecția cu strada Horticultorilor și, prin parcare, pot pătrunde pe strada Septimiu Albini. Intersecția străzilor Constantin Brâncuși și Lăcrămioarelor este semaforizată.

Acces de pe strada Constantin Brâncuși pe strada Lăcrămioarelor, în ambele sensuri. Foto: Monitorul de Cluj

 


La intersecția cu strada Constantin Brâncuși, ambele benzi de pe Septimiu Albini vor fi pentru ieșirea spre strada Brâncuși.

Ieșirea de pe strada Septimiu Albini pe Constantin Brâncuși. Foto: Monitorul de Cluj

CITEȘTE ȘI:

Semafor nou pe strada Teodor Mihali. Clujenii din cartierul Între Lacuri nu mai trebuie să ocolească pentru a intra în Gheorgheni

Ultimele Stiri
abonare newsletter