Administrație

Boc, despre BLOCAREA construcțiilor în Cluj-Napoca: „Nu sunt adeptul unei asemenea soluții”

Primarul Emil Boc a vorbit joi, la începutul ședinței comisiei de urbanism, despre respectarea regulilor la avizarea unor construcții noi. El a arătat că oprirea tuturor construcțiilor din oraș ar fi o greșeală.

Emil Boc nu susține oprirea construcțiilor în tot orașul Emil Boc nu susține oprirea construcțiilor în tot orașul

 

 


Primarul a luat cuvântul în prima parte a ședinței, mulțumindu-le membrilor comisiei că de mai mulți ani „sunt constanți” în respectarea regulilor, arătând că reguli care sunt urmate în Cluj-Napoca sunt abia acum implementate în Capitală. Este vorba de asigurarea asfaltului și tuturor utilităților (iluminat public, canalizare, etc.) înainte ca un imobil să fie dat în folosință locuitorilor. 

 


„Vreau să vă mulțumesc că ați rămas constanți în exigențele impuse. (…) Vedem că la București, abia acum vor să impună lucruri pe care dumneavoastră le faceți de 5-6 ani de zile aici”, a spus Boc. 

Edilul le-a mai spus membrilor comisiei de urbanism „să nu facă nici un pas lateral” de la aceste reguli și să se asigure că „regulile sunt respectate de toată lumea”.


Primarul arată însă că nu trebuie „să oprim toate construcțiile din oraș, așa cum cer unii”, spunând că aceștia care cer oprirea construcțiilor vor fi primii nemulțumiți dacă acest lucru s-ar întâmpla. Emil Boc nu a nominalizat însă pe nimeni.

„Eu nu sunt adeptul unei asemenea soluții, putem continua construcțiile, însă cu respectarea regulilor. Mie nu mi-e greu să înaintez o astfel de propunere, dar nu cred că aceasta este o soluție”, a arătat primarul.

CITEȘTE ȘI:

Nu se va mai construi pe strada Constantin Brâncuși din Cluj-Napoca. Boc: „Regulile se aplică tuturor, ținând cont de calitatea vieții”

Ultimele Stiri
abonare newsletter