Administrație

Nu se va mai construi pe strada Constantin Brâncuși din Cluj-Napoca. Boc: „Regulile se aplică tuturor, ținând cont de calitatea vieții”

Strada Constantin Brâncuși din Cluj-Napoca, zonă care a devenit extrem de aglomerată, a ajuns la o suportabilitate între 90% și 100%, din punct de vedere al construcțiilor, spune primarul Emil Boc.

În curând nu se va mai putea construi pe strada Brâncuși. În curând nu se va mai putea construi pe strada Brâncuși.

Edilul a precizat, joi, într-o intervenție la un post de radio local, că în curând nu se vor mai realiza imobile în zona Brâncuși, până la finalizarea centurii metropolitane.

„Acolo se va închide curând, pentru că se ajunge la suportabilitatea maximă a arterei, suntem între 90% și 100%. Nu se va mai construi până nu se va realiza centura”, a spus Emil Boc.


Calitatea vieții, obiectivul urmărit de Emil Boc

El a afirmat că „este posibil” să se oprească construcțiile în zonă și a insistat că e nevoie de echilibru în ceea ce privește realizarea construcțiilor și calitatea vieții, chiar dacă „avem nevoie de locuințe multe și ieftine la Cluj”.

„Să nu creadă cineva că regulile nu sunt unitare. Primul și singurul mesaj pe care l-am avut întotdeauna este că regulile se aplică tuturor, ținând cont de calitatea vieții și de interesul public”, a mai spus primarul.

CITEȘTE ȘI:

Boc, foc și pară din cauza blocurilor între case: „Această tendință ne duce la sufocare. Mă uit înfrigurat la strada Brâncuși”

Ultimele Stiri
abonare newsletter