Administrație

Ce a transmis Primăria Cluj-Napoca cu privire la strada Uliului? S-a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

Primăria Cluj-Napoca a transmis un punct de vedere cu privire la alunecarea de teren care a avut loc pe strada Uliului.

Ce a transmis Primăria Cluj-Napoca cu privire la strada Uliului? S-a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență. Sursă foto: Sergiu Răzvan Ce a transmis Primăria Cluj-Napoca cu privire la strada Uliului? S-a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență. Sursă foto: Sergiu Răzvan

 

 


Primăria Cluj-Napoca a transmis un punct de vedere cu privire la alunecarea de teren care a avut loc pe strada Uliului. 

Joi, 25 aprilie, municipalitatea a constatat că au apărut cedări și fisuri în carosabilul de pe strada Uliului în dreptul numărului 90, fiind luate primele măsuri de semnalizare și ținerea sub observație a zonei- semnalizare rutieră de restricționare a circulației autovehiculelor pe banda carosabilă afectată (banda de coborâre).


CITEȘTE ȘI: 

Strada Uliului din Cluj-Napoca a luat-o la vale. A fost închis accesul auto.

Totodată, Primăria Cluj-Napoca a decis să sigileze fisurile, în condițiile în care au fost indicate precipitații. Vineri, 26 aprilie, situația din teren s-a agravat și s-a limitat tonajul la maxim 2 tone, asigurând permanența cu două echipaje ale Poliției Locale pentru asigurarea implementării măsurilor necesare și informarea cetățenilor. 


„Vineri spre sâmbătă alunecarea a continuat, astfel că azi, 27 aprilie 2024 a fost convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență, unde au fost stabilite următoarele măsuri:
1. Închiderea circulației auto pe strada Uliului, pe tronsonul afectat de alunecari;
2. Identificarea unor  rute alternative de acces;
3. Mandatarea RADP să intervină pentru amenajarea rutei alternative, acolo unde este necesar”, se arată în comunicat. 

Primăria Cluj-Napoca alături de toate instituțiile abilitate continuă monitorizarea situației și implementarea măsurilor necesare. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Surparea străzii Uliului. Sabin Sărmaș, candidat independent pentru Primăria Cluj-Napoca, trage un semnal de alarmă: „Neglijență criminală”

abonare newsletter