Administrație

Vizită a delegației Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați la Primăria Cluj-Napoca

Primarul Emil Boc a primit, joi, vizita delegației Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați (UNHCR).

Vizită a delegației Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați la Primăria Cluj-Napoca. Sursă foto: Facebook/ Emil Boc Vizită a delegației Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați la Primăria Cluj-Napoca. Sursă foto: Facebook/ Emil Boc

 

 


Primarul Emil Boc a primit, joi, vizita delegației delegației Reprezentanței în România a Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR)

Subiectele întâlnirii au vizat proiectele și sesiunile de coordonare derulate de către UNHCR în Cluj-Napoca, precum și sprijinul acordat de Primărie refugiaților găzduiți în Cluj-Napoca.


„Am discutat despre continuarea cooperării și a sprijinului oferit refugiaților din Ucraina și despre protecția oferită în Cluj-Napoca celor mai vulnerabili dintre noi. Primăria continuă programe precum cel de suport pentru plata chiriei, acordarea de servicii stomatologice gratuite și avem în vedere programe noi precum sprijinul lunar pentru copiii cu dizabilități”, a transmis Emil Boc. 

 


 

CITEȘTE ȘI: 


Primarul municipiului Cahul din Republica Moldova, în vizită la Primăria Cluj-Napoca

De asemenea, edilul a mai menționat faptul că orașele devin mozaicuri de culturi, iar orașul Cluj-Napoca este recunoscut pentru multiculturalitatea și modul în care comunitatea a învățat „arta să trăiască împreună.”

„În anii 2022 și 2023, în semn de solidaritate și sprijin, Municipiul Cluj-Napoca prin colaborarea cu cetățenii, orașele înfrățite, instituțiile publice, mediul academic, mediul de afaceri și organizațiile non-profit din oraș a realizat demersurilor privind colectarea și achiziționarea de produse (produse alimentare, medicamente, produse de igienă, îmbrăcăminte, încălțăminte, stații radio, lanterne, materiale suport) și transportul acestora către cetățenii greu încercați”, a conchis Emil Boc. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Vizită a delegației municipiului Chișinău la Primăria Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter