Administrație

Orașul Huedin obține 3 milioane de lei pentru încălzirea prin sistem centralizat, din fondul de rezervă al Guvernului

Orașul Huedin primește 3.000.000 de lei pentru căldură, din fondul de rezervă al Guvernului.

Căldură pentru apartamentele racordate la sistemul de termoficare/Foto: Depositphotos.com Căldură pentru apartamentele racordate la sistemul de termoficare/Foto: Depositphotos.com

 

 


Guvernul aprobă în ședința de vineri mai multe proiecte de hotărâre, printre care și susținerea unui număr de cinci localități prin acoperirea cheltuielilor pentru serviciul de energie termică. Din 37 de milioane de lei, administrația locală din Huedin obține 3 milioane pentru încălzirea prin sistemul centralizat.

 


CITEȘTE ȘI: 
Spitalul din Huedin, modernizat prin fonduri europene. Proiectul de 3 milioane de euro, recepționat de Primărie. „Un hub medical pentru zona de vest a Clujului”

„Se aprobă suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2023, cu suma 37.000 mii lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2023 şi repartizarea acesteia bugetelor locale ale unităţilor administrativ-teritoriale prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, în vederea asigurării continuității serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populației”, se arată în proiectul de hotărâre citat. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Ajutor de peste 71.000 € din fondul de rezervă al județului Cluj pentru Spitalul din Huedin

Ultimele Stiri
abonare newsletter