Administrație

Dan Tarcea, despre centura metropolitană: „Am reușit să finalizăm o etapă importantă din procedura de licitație”

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca Dan Tarcea subliniază că proiectul centurii metropolitan, care merge mai departe, este unul mult așteptat de clujeni.

Centura metropolitană Cluj Foto: Emil Boc Facebook.com Centura metropolitană Cluj Foto: Emil Boc Facebook.com



„În privința centurii metropolitane, un proiect extrem de așteptat de către clujeni, vreau să subliniez că am reușit să finalizăm o etapă din procedura de licitație, astfel încât avem un ofertant pentru această centură metropolitană. Discutăm de un concern în care sunt implicate 22 de companii, e vorba de o lucrare extrem de complexă, ambele tronsoane din centura metropolitană pe care le-am lansat la licitație sunt deja „pe drum”. La unul dintre ele, cel de la Florești, până la Spitalul Regional - se lucrează la partea de proiectare, astfel încât anul viitor să poată începe și lucrările efective, iar la celălalt tronson, într-un termen de maxim 90 de zile lucrărotare colegii mei vor finaliza procedura de licitație, astfel încât să putem încheia contractul - dacă, evident, toate condițiile sunt îndeplinite - cu firma câștigătoare, după care să putem da ordinul de începere a lucrărilor și să putem trece efectiv și la partea de proiectare”, a spus Dan Tarcea, pentru monitorulcj.ro.

Vă reamintim, licitația pentru realizarea tronsonului doi al centurii metropolitane Cluj merge mai departe, după înregistrarea unei oferte pentru contractul de peste 3,5 miliarde de lei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Centura metropolitană a Clujului merge mai departe! A fost depusă o ofertă pentru tronsonul al doilea

Ultimele Stiri
abonare newsletter