Administrație

Peste o mie de tone de deșeuri, adunate de pe râul Someș, în Florești. Pivariu: „Fapte atroce”

Acțiuni de amploare pentru ecologizarea Someșului, în Florești. Au fost ridicate peste 1.100 de tone de deșeuri, iar construcțiile ilegale din zonă au fost demolate.

Acțiuni de amploare pentru ecologizarea Someșului, în Florești/Foto: Bogdan Pivariu - Facebook Acțiuni de amploare pentru ecologizarea Someșului, în Florești/Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

În urma operațiunilor de ecologizare în teren, construcțiile ilegale de pe malurile Someșului au fost demolate, iar depozitările ilegale de gunoaie au fost excavate, în final fiind ridicate peste 1.100 de tone de gunoaie. 

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a declarat că vor fi luate în continuare măsuri pentru a opri complet „astfel de fapte atroce” împotriva ecosistemului râului Someș.


Acțiuni de amploare pentru ecologizarea Someșului, în Florești/ Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

„1.100 tone de deșeuri degajate din Râul Someș! Am finalizat cu succes degajarea deșeurilor de pe malurile Someșului, adunând peste 1.100 de tone de reziduuri.
Acțiunea a inclus:

  • Colectarea de deșeuri voluminoase din albia Someșului.
  • Demolarea construcțiilor ridicate ilegal pe malul Someșului.

Grație celor 2 excavatoare și a 10 camioane de transport deșeuri, am reușit să adunăm peste 1100 de tone de deșeuri, provenite din depozitări ilegale sau aduse de ape, din localitățile din amonte.
Angajamentul nostru continuă! Vom lua toate măsurile posibile pentru a opri complet astfel de fapte atroce împotriva ecosistemului râului Someș, inclusiv prin utilizarea de tehnologii avansate în identificarea pe loc a celor care continuă să nu înțeleagă că în Florești astfel de acțiuni nu mai sunt permise”, a declarat Bogdan Pivariu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Se extind rețelele de apă și canalizare în Florești și Baciu

Sute de tone de deșeuri ilegale ridicate de pe Someș, în urma unei ample acțiuni de ecologizare în Florești. Amenzi de peste 140.000 de lei

abonare newsletter