Administrație

Au apărut primele mașini pe Dragalina. Strada, redată oficial circulației. FOTO

Miercuri, 17 mai, strada General Dragalina din Cluj-Napoca a fost oficial redeschisă circulației rutiere.

Miercuri, 17 mai, strada General Dragalina din Cluj-Napoca a fost oficial redeschisă circulației rutiere/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Miercuri, 17 mai, strada General Dragalina din Cluj-Napoca a fost oficial redeschisă circulației rutiere/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


De astăzi, circulația pe strada General Dragalina, între str. Mamaia și str. Horea a fost deschisă oficial.

 


Mai bine de o lună strada a fost închisă, iar pe tronsonul cuprins între Piața Horea, Cloșca și Crișan și strada Mamaia se va permite doar accesul riveranilor.

Miercuri, 17 mai, strada General Dragalina din Cluj-Napoca a fost oficial redeschisă circulației rutiere/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

Primarul Clujului Emil Boc a anunțat că traficul pe strada General Dragalina va fi deschis până pe 20 mai, cu mult timp înainte de termenul inițial.


„Până în 20 mai se va redeschide traficul pe strada General Dragalina. Mulțumesc tuturor celor implicați pentru efortul de a deschide circulația cu mult înainte de termenul anunțat inițial: 15 iunie (…) Lucrările la proiectul european vor continua conform proiectului în graficul stabilit.

În zona, lucrările includ amenajarea unei piațete cu gazon în zona bifurcației Mamaia - Dragalina, amenajarea trotuarelor și a parcărilor cu piatră cubică. Tot aici vor fi amplasate doua stații de încărcare autovehicule electrice și realizată amenajarea zonei verzi cu gazon și gradene”, a mai transmis Boc în urmă cu o săptămână.


Traficul s-a redeschis și mai repede, adică în data de 17 mai.

Compania de Apă „Someș”, societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar, a anunțat în cursul zilei de marți, 16 mai, finalizarea lucrărilor de înlocuire a rețelei de apă pe strada Dragalina din Cluj-Napoca. Investiția este parte a contractului finanțat din fonduri europene ce prevede reabilitarea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare de pe circa 100 de străzi și tronsoane de străzi din municipiul Cluj-Napoca.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Strada Dragalina ar putea fi redeschisă mai repede. Boc: „Eu am cerut până în ultima secundă să nu închidă circulația”

Haos în trafic, luni dimineață. Închiderea străzii Dragalina a generat confuzie printre șoferi - FOTO

abonare newsletter