Administrație

Boc: „Traficul pe strada Dragalina, redeschis până în 20 mai. Mult mai devreme.” Termenul inițial era 15 iunie!

Primarul Clujului Emil Boc a anunțat că traficul pe strada General Dragalina va fi deschis până pe 20 mai, cu mult timp înainte de termenul inițial - 15 iunie.

Lucrările pe strada Dragalina, finalizate înainte de termen / Foto: Emil Boc - Facebook Lucrările pe strada Dragalina, finalizate înainte de termen / Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Marți, primarul Emil Boc și alți reprezentanți ai Primăriei Cluj-Napoca a făcut o verificare a șantierului de pe strada General Dragalina, tronson situat între str. Mamaia și str. General Eremia Grigorescu.

Edilul a anunțat că traficul va fi redeschis până în 20 mai pe strada General Dragalina, cu mult înainte de termenul anunțat inițial.


Emil Boc, inspecția pe strada Dragalina / Foto: Facebook - Emil Boc

„Până în 20 mai se va redeschide traficul pe strada General Dragalina. Mulțumesc tuturor celor implicați pentru efortul de a deschide circulația cu mult înainte de termenul anunțat inițial: 15 iunie (…) Lucrările la proiectul european vor continua conform proiectului în graficul stabilit.

În zona, lucrările includ amenajarea unei piațete cu gazon în zona bifurcației Mamaia - Dragalina, amenajarea trotuarelor și a parcărilor cu piatră cubică. Tot aici vor fi amplasate doua stații de încărcare autovehicule electrice și realizată amenajarea zonei verzi cu gazon și gradene”, a mai transmis Boc. 


Foto: Facebook - Emil Boc

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

POZA ZILEI. Vechea piatră cubică de pe strada Dragalina a ieșit la lumină

Se putea mai rău pe Dragalina! Boc: „Dacă nu începeam lucrările, conducta ar fi pușcat ca în Florești și oricum blocam traficul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter