Administrație

Investiție de aproape un milion de lei, la Spitalului de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”

Consiliul Județean Cluj anunță noi investiții în infrastructura Spitalului de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”.

Noi investiții în infrastructura Spitalului de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Noi investiții în infrastructura Spitalului de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”

 

 


Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va realiza noi investiții, în valoare de peste 937.000 de lei.

 


„Dotările de înaltă tehnologie sunt indispensabile pentru asigurarea unui act medical de cea mai bună calitate. Ne dorim să continuăm modernizarea spitalelor clujene și să contribuim la salvarea vieții și îmbunătățirea stării de sănătate a numeroși pacienți”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

O parte din resursele financiare vor fi utilizate pentru a achiziționa un videobronhoscop flexibil, o trusă pentru bronhoscopie, o lampă scialitică, o lampă chirurgicală mobilăși o pernă de încălzire a plasmei.


Totodată, banii vor fi folosiți și pentru întocmirea documentațiilor necesare pentru pregătirea de noi investiții.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Noi aparate medicale pentru Spitalul de Copii. Tișe: „Echipamentele de înaltă tehnologie vor facilita examinarea, diagnosticarea și tratarea copiilor”

Ultimele Stiri
abonare newsletter