Administrație

Patru oferte pentru un contract de aproape 3 milioane de lei, pentru amplasarea aparatelor de fitness în spațiile publice din oraș

Licitația privind furnizarea de noi aparate de fitness ce urmează să fie amplasate în spațiile publice din Cluj-Napoca a trezit un interes crescut. Primăria a înregistrat patru oferte pentru un contract de 2,9 milioane de lei.

Mai multe oferte depuse pentru furnizarea aparatelor de fitness ce vor fi amplasate în municipiu/Foto: Emil Boc Facebook.com Mai multe oferte depuse pentru furnizarea aparatelor de fitness ce vor fi amplasate în municipiu/Foto: Emil Boc Facebook.com

 

 


Doar anul trecut, în municipiu au fost amenajate 19 amplasamente cu spații pentru fitness în aer liber și locuri de joacă pentru copii, în fiecare cartier al orașului.

 


Între timp, Primăria a deschis două licitații distincte pentru:

  • aparate și echipamente de fitness pentru exterior în Municipiul Cluj-Napoca, în valoare de 2.997.000 RON (fără TVA). 
  • furnizare aparate și echipamente de joacă pentru copii cu dizabilități, aparate de joacă pentru copii și aparate de joacă confecționate preponderent din lemn, în valoare de 14.181.000 RON (fără TVA). În cazul celei de-a doua licitații, aceasta urmează să se închidă în data de 14 aprilie 2023, când este prevăzut termenul limită pentru înregistrarea ofertelor. 

În schimb, licitația de 2,9 milioane de lei, închisă la începutul acestei luni, a înregistrat patru oferte:  Dupex (Alba), Unicomp (București), Mag Consulting Project (București) și Histria Internațional (București).


Contractul pentru furnizarea de aparate noi pentru practicarea fitness-ului în aer liber la Cluj-Napoca este împărțit în 25 de loturi. 

În cazul în care nu se vor înregistra contestații, administrația locală va anunța câștigătorul licitației în perioada următoare. 


În total, cele două licitații lansate de Primărie însumează 3,5 milioane de euro. 

„Susținem mișcarea în aer liber și practicarea sportului de către clujenii de toate vârstele.


19 locații au fost dotate cu aparate de fitness și spații de joacă în 2022. 

Continuăm investițiile în 2023 - 2 licitații deschise pentru aparate de fitness, de joacă și aparate specifice pentru persoanele cu dizabilități, în valoare totală de peste 3,5 milioane euro.

Mișcarea reprezintă cea mai ieftină și eficientă investiție în sănătatea noastră, indiferent de vârstă! Vă invităm la mișcare pentru a avea o viață de calitate la orice vârstă!”, a declarat Emil Boc, în martie 2023. 

Noile aparate vor fi montate în locații din toate cartierele orașului.

În zonele orașului unde administrația locală a amplasat deja aparate de fitness, spațiile sunt dotate cu: aparat fitness pentru musculatura abdomenului și a șoldului, aparat fitness pentru musculatura coapsei, aparat fitness pentru musculatura membrelor inferioare și superioare, aparat fitness pentru musculatura membrelor superioare și a spatelui, aparat tip bicicletă, spalier multifuncțional cu șapte elemente, inele de gimnastică, aparat fitness multifuncțional pentru antrenarea tuturor grupelor de mușchi.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Aparate de joacă pentru copiii cu dizabilități. Primăria pune la bătaie 2,8 milioane de euro pentru echipamente și terenuri moderne dedicate celor mici

Investiții de peste jumătate de milion de euro pentru cele 19 locații din Cluj, dotate cu aparate fitness și spații de joacă. Boc: „Vă invităm la mișcare”

abonare newsletter