Administrație

Începe schimbarea gazonului de pe Cluj Arena. Consiliul Județean plătește 2,6 milioane de lei

Licitația pentru schimbarea gazonului de pe Cluj Arena a fost adjudecată și mâine vor și începe lucrările, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Începe schimbarea gazonului de pe Cluj Arena. FOTO: Facebook/ Cluj Arena Începe schimbarea gazonului de pe Cluj Arena. FOTO: Facebook/ Cluj Arena

 

 


Consiliul Județean Cluj a anunțat că a finalizat licitația pentru schimbarea gazonului de pe Cluj Arena, iar lucrările de execuție vor începe miercuri, 29 martie.

 


Consiliul Județean Cluj anunță finalizarea procedurii de licitație privind schimbarea integrală a gazonului de pe stadionul Cluj Arena. Contractul a fost adjudecat de către asocierea de firme condusă de Eco Garden Construct SRL, cu o ofertă de 2.623.627 lei, fără TVA.

În cursul zilei de ieri Consiliul Județean Cluj a semnat contractul, urmând ca azi, 28 martie 2023 să se emită ordinul de începere a lucrărilor. Termenul de execuție al lucrărilor este de trei săptămâni.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Gazon nou, reguli noi pe Cluj Arena! Alin Tișe: „Dacă gazonul va fi afectat, trebuie schimbat tot. Nu vom mai accepta să se «cârpească»”

Ultimele Stiri
abonare newsletter