Administrație

Atenție, floreșteni! Încep lucrări pe mai multe străzi din comună, miercuri

Primăria Florești a anunțat că de miercuri încep lucrări în mai multe zone din comună. Lucrările se vor defășura pe trotuar, respectiv o bandă de mers.

Primăria Florești a anunțat că de miercuri încep lucrări în două zone din comună/ Foto: Primăria Comunei Florești-Cluj - Facebook Primăria Florești a anunțat că de miercuri încep lucrări în două zone din comună/ Foto: Primăria Comunei Florești-Cluj - Facebook

 

 



De miercuri, 8 martie, pe porțiunea cuprinsă între strada Avram Iancu - pe strada Cetății 1 și Cetății 2, până la intersecția cu strada Ioachim Olteanu se lucrează la înlocuirea unei conducte de gaze naturale.

 


„Primăria comunei Florești anunță începerea lucrărilor de înlocuire a conductei de gaze naturale, începând de miercuri 8 martie, pe porțiunea cuprinsă între strada Avram Iancu - pe strada Cetății 1 și Cetății 2, până la intersecția cu strada Ioachim Olteanu. 

Lucrările sunt necesare pentru modernizarea rețelei subterane de gaze naturale, și trebuie realizate înaintea lansării etapelor viitoare de modernizare a întregii zone, cuprinsă între străzile Cetății, respectiv Tăuțiului.


Lucrările se vor desfășura parțial prin trotuar, respectiv parțial pe o bandă de mers pe sensul dinspre DN și vor fi dirijate pentru a diminua pe cât posibil disconfortul creat în trafic”, a transmis Primăria comunei Florești.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

În ce zone vor fi lucrări în Florești în perioada următoare? Primar: „Celebra strâmtoare Terra este pe cale de dispariție”

Vineri se circulă gratis cu autobuzul în Florești și Cluj-Napoca! Pivariu: „Sigur vor fi lăsate mai multe mașini acasă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter