Administrație

15.000 de euro pentru distrugătoare de documente. Consiliul Județean Cluj: „Este întotdeauna gata de utilizare, fără pauze”

Consiliul Județean Cluj cumpără distrugătoare de documente și CD-uri pentru care va plăti nu mai puțin de 15.000 de euro fără TVA. Instituția are și o cerință: „distrugătorul este întotdeauna gata de utilizare, fără pauze de răcire”.

sursă foto depositphotos.com sursă foto depositphotos.com

 

Consiliul Județean Cluj achiziționează distrugătoare de documente. Potrivit caietului de sarcini, instituția are nevoie de cel puțin 9 astfel de produse. Valoarea estimată a contractului este de 72.000 lei fără TVA.


Potrivit caietului de sarcini, Consiliul Județean Cluj caută distrugător de documente, CD, carduri, capse și agrafe de birou, capacitate de distrugere minim 500 de coli automat, minim 12 coli manual, viteza de distrugere minim 3,35 m/minut, distrugător tip confeti.

„Distrugătorul este întotdeauna gata de utilizare, fără pauze de răcire, pentru utilizare continuă. În acest moment, nu există distrugătoare de documente în dotarea Consiliului Județean Cluj, iar pentru desfășurarea în bune condiții a activității este nevoie de unul”, arată Consiliul Județean Cluj.

CITEȘTE ȘI:

ATENȚIE, părinți! A început înscrierea copiilor în clasa pregătitoare, la Cluj. VEZI de ce documente este nevoie

Metroul din Cluj, BLOCAT în hârtii? Specialiștii explică cum ar putea RATA Primăria finanțarea europeană

Poluarea de la Pata Rât. După 5 ani, Consiliul Județean Cluj NU ȘTIE cât levigat este în zonă. Levigatul curge, banul public se duce!

Ultimele Stiri
abonare newsletter