Administrație

Drumul județean Răchițele – Doda Pilii ÎNCHIS pentru teste în cadrul Raliului Clujului

Accesul rutier public va fi restricționat marți și miercuri pe drumul județean 108C. Vor avea loc teste în vederea participării la campionatele naționale și europene de raliuri

sursă foto depositphotos.com

 

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința tuturor celor interesați faptul că în zilele de marți, 4 octombrie, și miercuri, 5 octombrie, accesul rutier public va fi restricționat pe sectorul situat pe drumul județean 108C, între kilometrul 72+300 și kilometrul 76+300, pe direcția Răchițele – Doda Pilii.


Restricția de circulație este determinată de organizarea unor teste necesare în vederea participării la etapele Campionatului Național de Raliuri – Betano 2022 și etapele Campionatului European de Raliuri 2022.

Astfel, accesul rutier public va fi închis circulației publice în cele două zile în intervalul orar 10.00 – 18.00.


Circulația va fi deschisă alternativ, câte 15 minute, după 45 de minute de închidere a circulației.

Traseul de ocolire pe durata celor două zile, în intervalul orar menționat, este - Smida – Giurcuța de Sus – Poiana Horea – DN 1R – Beliș – Bălcești – Dealul Botii – Răchițele și retur.


În calitate de partener în organizarea evenimentului, Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința iubitorilor sporturilor cu motor faptul că în perioada 8 - 9 octombrie se va desfășura, pe mai multe drumuri județene, Raliul Clujului, ediția 2022, ce se constituie ca etapa a 8-a a Campionatului Național de Raliuri – Betano 2022.

CITEȘTE ȘI:

FOTO. S-a dat START-ul la Raliul Clujului 2021! Piloții se vor întrece pe Făget, Tarnița și Dângău

VIDEO. Șofer de TIR, ca la raliu pe centura Apahida-Vâlcele. Depășire EXTREMĂ peste marcaj continuu

Tempestini s-a clasat pe locul 9 în Raliul Insulelor Canare

Ultimele Stiri
abonare newsletter