Administrație

Lucrările pe strada Eroilor din Florești continuă în ritm alert! Restricții de circulație pentru șoferi

Primăria comunei Florești anunță continuarea lucrărilor pe strada Eroilor și vineri, 2 septembrie, vor fi impuse o serie de restricții de circulație.

Primăria comunei Florești anunță continuarea lucrărilor pe strada Eroilor și vineri, 2 septembrie, vor fi impuse o serie de restricții de circulație/ Foto: Facebook - Primăria Comunei Florești Cluj Primăria comunei Florești anunță continuarea lucrărilor pe strada Eroilor și vineri, 2 septembrie, vor fi impuse o serie de restricții de circulație/ Foto: Facebook - Primăria Comunei Florești Cluj

 

 


Potrivit reprezentanților Primăriei comunei Florești, pentru executarea lucrărilor de relocare a branșamentelor de gaz, vineri, 2 septembrie, circulația pe porțiunea de drum dintre LIDL și strada Prof. Ioan Rusu va fi restricționată.

 


„RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE - CONTINUARE LUCRĂRI - în cadrul proiectului de modernizare a străzii Eroilor!!

Pentru executarea lucrărilor de relocare branșamente gaz în cadrul proiectului de modernizare, mâine 2 septembrie a.c. între orele 09:00 – 21:00, circulația rutieră pe strada Eroilor se restricționează, de la LIDL pană la str. Prof. Ioan Rusu”, anunță reprezentanții Primăriei comunei Florești


 

CITEȘTE ȘI:

Au început lucrările de asfaltare pe strada Eroilor din Florești. Pivariu: „Încă o etapă de verificări a stadiului lucrărilor”

Penalități de 1,2 milioane de lei pentru firma Napoca. Strada Eroilor trebuia finalizată din 2019!

Strada Eroilor din Florești, gata înainte de termen? „Cu certitudine, anul acesta va fi gata”

Ultimele Stiri
abonare newsletter