Actualitate

Anchetă internă la Spitalul de Copii din Cluj, după micul dejun rușinos oferit unei mame

Conducerea Spitalului de Copii din Cluj-Napoca a anunțat o anchetă internă, după ce o mamă a primit un mic dejun inconsistent cantitativ.

Mic dejun la Pediatrie 1 în Cluj-Napoca. FOTO: Facebook Mic dejun la Pediatrie 1 în Cluj-Napoca. FOTO: Facebook


Spitalul de Copii din Cluj-Napoca a dat asigurări că sunt achiziționate „materii prime de cea mai bună calitate”, după ce ieri pe internet s-a viralizat o fotografie rușinoasă. O femeie internată la Pediatrie 1 a primit la micul dejun o felie de cașcaval și un o porție de pateu.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Într-un răspuns acordat pentru monitorulcj.ro, conducerea Spitalului de Copii a anunțat că a fost demarată o anchetă internă.


„La nivelul spitalului se achiziționează materii prime de cea mai bună calitate. S-a demarat o anchetă internă care să stabilească cauzele care au dus, la cazul în speță, la servirea unui mic dejun inconsistent cantitativ”, a transmis conducerea Spitalului de Pediatrie.

Conform Ordinului nr 1.488 din 31 mai 2022, pentru stabilirea cuantumului alocației de hrană în unitățile sanitare publice, alocația de hrană/pacient internat  (adult, copil, lăuze)/zi, în orice spital, este de 22 de lei (excepție 5 categorii de boli care au alocația de 33 de lei).

CITEȘTE ȘI:

Mic dejun rușinos la Pediatrie 1 în Cluj-Napoca. O mămică a primit un pateu și o felie de cașcaval

Părinții infectați cu Covid-19, tratați în secțiile de pediatrie, alături de copiii lor

Ultimele Stiri
abonare newsletter