Actualitate

Accident grav cu 3 mașini la ieșire din Stolna, Cluj! 4 persoane au ajuns la spital. FOTO

Un accident rutier grav a avut loc marți dimineața între trei mașini, la ieșire din localitatea Stolna din Cluj. Patru persoane au nevoie de îngrijri medicale.

Accident grav cu 3 mașini la ieșire din Stolna, Cluj! 4 persoane au ajuns la spital / Foto: ISU Cluj Accident grav cu 3 mașini la ieșire din Stolna, Cluj! 4 persoane au ajuns la spital / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au fost alertați în această dimineață, în apropierea orei 7:00.

 


La fața locului au intervenit salvatorii cu o autospecială, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ, pentru a oferi îngrijiri medicale celor patru persoane rănite:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 intervin la un accident rutier petrecut la intrare în localitatea Stolna. La fața locului se află o autospecială de la Punctul de Lucru Florești, un echipaj SMURD și unul SAJ. În accident au fost implicate trei autoturisme. La o primă evaluare, 4 persoane necesită îngrijiri medicale. Vom reveni cu o informare, intervenția este în dinamică”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


 

UPDATE: 4 persoane au ajuns la spital, traficul se desfășoară alternativ


„Accident rutier produs în jurul orei 06.50, la ieșirea din localitatea Stolna, pe DJ107M. Conducătorul în vârstă de 53 de ani al unui autoturism, care se deplasa din direcția Cluj-Napoca înspre Savadisla a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, iar în urma impactului cel din urma a fost proiectat în afara părții carosabile.

Autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani a intrat ulterior în coliziune cu un autoturism de pe sensul opus, condus de un tănăr de 22 de ani, din comuna Săvădisla, ce se deplasa regulamentar dinspre Săvădisla, în direcția municipiului Cluj-Napoca. În urma evenimentului rutier au rezultat 4 victime, 3 femei din autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani și conducătorul auto de 22 de ani.

Traficul se desfășoară alternativ momentan. Doi dintre conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Cluj.

Accident la ieșire din Stolna / Foto: ISU Cluj

Patru persoane au ajuns la spital în urma impactului dintre cele trei mașini: „În accident au fost implicate trei autoturisme, pompierii găsind la fața locului șapte persoane care au reușit să iasă singure afară. În cele din urmă, au fost consultate și transportate la spital patru persoane. Mai exact, este vorba despre un bărbat de aproximativ 30 de ani și trei femei de aproximativ 45 de ani. Cu toții erau conștienți și cooperanți”, a adăugat ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

25 de hidranți noi, în Florești, după ce mai multe incendii au izbucnit la blocurile din comună. Primar: „Punem stop incendiilor!”

Atenție la capcanele din pădurile Clujului! „Sunt țepușe în jurul potecilor sau al traseelor de biciletă” FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter