Actualitate

Șofer de 51 de ani, prins mort de beat la volan în Piața Gării. Ce alcoolemie avea bărbatul?

Noaptea trecută, polițiștii clujeni au prins un șofer în vârstă de 51 de ani care era rupt de beat la volanul mașinii pe strada Piața Gării din municipiu.

Șofer de 51 de ani, rupt de beat la volan în Piața Gării din Cluj-Napoca / Foto: depositphotos.com Șofer de 51 de ani, rupt de beat la volan în Piața Gării din Cluj-Napoca / Foto: depositphotos.com

 

 


Bărbatul a fost oprit de forțele de ordine în apropiere de miezul nopții.

 


După ce a fost testat cu aparatul etilotest s-a demonstrat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, au interceptat în trafic un autoturism condus pe strada Piața Gării, de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Cluj-Napoca.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat reținut de polițiști după ce a condus haotic pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Șoferul era mort de beat

Accident între o mașină și un TIR, în Luna! Unul dintre șoferi era foarte beat. Trafic îngreunat. FOTO

abonare newsletter