Actualitate

Pompierii s-au luptat mai bine de 6 ore cu flăcările care au cuprins mansarda unui bloc din Florești. VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, în jurul orei 11:40, pe strada Fagului din comuna Florești. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de 6 ore.

Având în vedere că au mai rămas focare care ard mocnit, o autospecială ISU a rămas la locul incendiului/ Foto: ISU Cluj

 

Având în vedere că au mai rămas focare care ard mocnit, o autospecială ISU a rămas la locul incendiului.


 

„Pompierii din Detașamentele 1, 2 Cluj-Napoca, Turda, Punctul de Lucru Florești și Garda de Intervenție Gilău s-au luptat mai bine de șase ore pentru stingerea flăcărilor care au cuprins acoperișul unei mansarde a unui bloc cu patru etaje din localitatea Florești.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


În urma solicitării înregistrate în jurul orei 11.40, s-au deplasat la fața locului șapte autospeciale pentru stingerea incendiilor, două autoscări și un echipaj SMURD. 
Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar flăcările au afectat acoperișul mansardei și două apartamente situate la etajele patru și trei. 

În aceste momente forțele de intervenție s-au retras de la fața locului, rămâne doar o autospecială pentru supravegherea focarelor ce ard încă mocnit. De asemenea, se efectuează evaluarea pagubelor produse de incendiu în toate încăperile din blocul de locuințe și cercetarea cauzei probabile a incendiului”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Până la sosirea pompierilor, aproximativ 15 persoane s-au autoevacuat, iar 7 autospeciale ISU au intervenit pentru stingerea incendiului.

„Incendiul s-a manifestat la mansarda unui bloc. În acest moment flăcările sunt sub control. Este afectat acoperișul mansardei pe o suprafață de cca 300mp. Până acum nu sunt anunțate persoane rănite. Locatarii s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor (cca 15). La fața locului acționează șapte autospecialele cu apă, două autoscări și preventiv, un echipaj SMURD”, a declarat ISU Cluj la ora 12:00.


Sursă video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

O casă a EXPLODAT în comuna Apahida, județul Cluj. Doi bătrâni au ajuns la spital. FOTO

INCENDIU la un bloc de pe strada Fagului, din Florești. Pompierii intervin cu 7 autospeciale. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter