Actualitate

O casă a EXPLODAT în comuna Apahida, județul Cluj. Doi bătrâni au ajuns la spital. FOTO

O casă a explodat duminică, 19 iunie, în comuna Apahida, județul Cluj.

Doi bătrâni au suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului/ Foto: ISU Cluj Doi bătrâni au suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului/ Foto: ISU Cluj

 

UPDATE 3: ORA 18:48


 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj Napoca au intervenit în această după-amiază în urma unei explozii ce a afectat o casă particulară din localitatea Apahida.
La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii și descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. În momentul sosirii la fața locului salvatorii au constatat faptul că imobilul fusese distrus în mare parte de explozie, fiind afectată și structura de rezistență a acestuia. Explozia, produsă cel mai probabil în urma unei acumulări de gaze, nu a fost urmată de incendiu.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Două persoane care se aflau în afara locuinței au solicitat îngriji medicale forțelor de intervenție, aceștia prezentau traumatisme și arsuri pe cca 40% din suprafața corpului. Bărbatul și femeia, în vârstă de cca 60 de ani, au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportați la spital de către echipajele SMURD și SAJ”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE 2: ORA 16:20


„Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați, prin apel 112, în jurul orei 14.50 cu privire la la o explozie care s-ar fi produs la o locuință de pe strada 8 Martie, din localitatea Apahida.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, echipaje de pompieri si echipaje medicale, aceștia din urmă luând măsurile necesare pentru salvarea a 2 persoane de circa 60 de ani, care ar fi suferit arsuri de aproximativ 40% din suprafața corpului.


În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care au condus la acest incident”, a transmis IPJ Cluj.

UPDATE ORA 15:47

Cele două au suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului.

„A fost afectată structura de rezistență a casei în care a avut loc explozia. Bărbatul și femeia care se aflau în locuință s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, în urma evaluării primare efectuate de către echipajele medicale s-a constat că au suferit arsuri de peste 40 % din suprafața corpului. Cele două persoane în vârstă de cca 60 de ani au fost transportate la spital”, a declarat ISU Cluj.

Știrea inițială

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, o casă a explodat duminică, 19 iunie, pe strada 8 Martie, din comuna Apahida, județul Cluj.

Două persoane primesc chiar în aceste momente îngrijiri medicale.

„Explozia nu este urmată de incendiu, două persoane primesc îngrijiri medicale, din primele informații nu pare că au suferit afecțiuni grave”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Pericol de EXPLOZIE lângă Suceagu! Un incendiu de vegetație s-a extins lângă două rezervoare cu gaz. VIDEO

Explozie și incendiu la o casă din Câmpia Turzii. O femeie a murit și un bărbat a ajuns la spital - FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter