Actualitate

Bătrân din Gherla, mort de câteva zile în apartament. Un vecin a fost cel care a alertat poliția. VIDEO

Un bătrân de 63 de ani din Gherla a fost găsit fără suflare în propriul apartament, după ce un vecin a alertat poliția. Bărbatul nu a mai fost văzut de către vecini din data de 13 iunie.

Pompierii au reușit să intre în apartament unde au găsit trupul bătrânului de 63 de ani în stare avansată de putrefacție/ Foto: gherlainfo.ro Pompierii au reușit să intre în apartament unde au găsit trupul bătrânului de 63 de ani în stare avansată de putrefacție/ Foto: gherlainfo.ro

 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați vineri în jurul orei 15, prin apel 112, de către un bărbat 67 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că vecinul său nu mai răspunde la ușă și nu a mai fost văzut din data de 13 iunie, fiind posibil ca acesta să fie decedat, scrie gherlainfo.ro.


 

Pompierii sosiți la locul incidentului au fost nevoiți să spargă un geam pentru a intra în apartament pentru că la ușa apartamentului nu răspundea nimeni.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Aceștia au reușit să intre în apartament unde au găsit trupul bătrânului de 63 de ani în stare avansată de putrefacție. 


Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor în care a survenit decesul. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

CITEȘTE ȘI:

Poveste ca în filme, la Cluj. Bătrânul de 96 de ani găsit mort în cimitir se afla lângă mormântul soției

Bărbat găsit împușcat, într-un apartament din Aiud. Polițiștii anchetează o posibilă sinucidere

abonare newsletter