Actualitate

Prognoza meteo pe 3 zile, la Cluj. Scăpăm de ploi în acest weekend?

Vremea pare să se îmbunătățească la Cluj-Napoca, însă ploaia își va mai face apariția pe arii restrânse. Află cum va fi vremea în acest weekend.

Prognoza meteo pe următoarele 3 zile la Cluj/ Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pe următoarele 3 zile la Cluj/ Foto: monitorulcj.ro

 

Potrivit meteorologilor, weekend-ul acesta soarele își va face din plin prezența.


 

Conform prognozei Accuweather, la Cluj vom avea parte de un weekend plăcut, cu temperatura de 28 de grade Celsius.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Prognoza meteo pe următoarele 3 zile la Cluj-Napoca

Vineri, 17 iunie, meteorologii anunță un cer în mare parte acoperit de nori, iar șansele de ploaie vor fi de 88%. Vântul va sufla cu putere (41 km/h). Temperatura pe timp de zi va fi în jur de 24 grade Celsius, iar pe timp de noapte 12 grade.

Sâmbătă vremea se îmbunătățește. Cerul va fi în mare parte însorit, iar șansele de ploaie scad la 1% pe timp de zi și 2% pe timp de noapte. Prima zi de weekend va fi potrivită pentru o drumeție sau o plimbare prin parc. Maxima zilei va ajunge în jurul valorii de 25 de grade Celsius, iar minima va coborî la 11 grade.


Duminică soarele va străluci cu putere, fiind așteptate 28 de grade Celsius și un cer în mare parte însorit. Șansele de precipitații rămân la fel de scăzute ca și în ziua precedentă.

 

CITEȘTE ȘI:

Vântul puternic a doborât un copac peste o mașină în Cluj-Napoca. A fost cod portocaliu de vreme severă

Vreme caldă la Cluj, în următoarele săptămâni. Temperaturile trec de 30 de grade Celsius, dar nu scăpăm de ploi

Ultimele Stiri
abonare newsletter