Actualitate

Accident în Mociu în timpul unei depășiri! O fată și un băiat de 20 de ani, duși la spital de urgență

Un accident rutier a avut loc în localitatea Mociu din județul Cluj. Doi tineri de 20 de ani au fost transportați la spital de urgență.

Accident în Mociu, Cluj / Foto: Facebook - Inspectoratul de Poliție Județean Cluj Accident în Mociu, Cluj / Foto: Facebook - Inspectoratul de Poliție Județean Cluj

 

 


Accidentul a avut loc în timp ce unul dintre șoferi, un tânăr de 22 de ani, s-a angajat în depășirea a două mașini parcate.

 


Din față a venit un alt șofer, în vârstă de 20 de ani, care s-a lovit de cel aflat în depășire și a fost proiectat în altă mașină parcată în zonă:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Accident rutier produs în jurul orei 19.30, în interiorul localității Mociu.


Conducătorul auto al unui autoturism, tânăr în vârstă de 22 de ani, care se deplasa înspre localitatea Zoreni, angajat în depășirea a două autoturisme parcate, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sensul opus, de un tânăr de 20 de ani. Ulterior, autoturismul din urma a fost proiectat într-un altul, parcat.

Conducătorul auto de 20 de ani și o tânără în vârsta de 24 de ani, pasager în același autoturism au fost transportați la spital.


Testările alcoolscopice au avut rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un șofer s-a răsturnat cu mașina în parcare la VIVO! Două persoane au fost rănite

Multe accidente semnalate lângă Cluj-Napoca, după ploile de vineri! Cele mai multe sunt mașini răsturnate

Ultimele Stiri
abonare newsletter