Actualitate

Piața volantă de la stadion se mută în această sâmbătă! Unde va fi relocată?

Piața volantă de la stadion va fi relocată în această săptămână din cauza unor evenimente sportive ce au loc în zona Cluj Arena.

Piața volantă de la stadion se mută în această sâmbătă / Foto: arhivă monitorulcj.ro Piața volantă de la stadion se mută în această sâmbătă / Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Emil Boc a anunțat că piața volantă de la stadion se va muta, doar pentru această sâmbătă, pe Splaiul Independenței:

 


„Atenție! Piața volantă nu se desființează săptămâna asta, cea de la stadion, rămâne valabilă, dar se mută în zona aceea unde e stația de tramvai, pentru că sunt evenimente sportive la stadion în weekendul acesta.  Rămâne acolo pe lângă stadion, dar cu altă locație. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Vreau să păstrăm nonstop, atât marțea, cât și sâmbăta, ca oamenii să se obișnuiască și în același timp producătorii să aibă această oportunitate să vină cu produse proaspete, de calitate, făcute de ei și nepoluante așa cum găsim în alte părți. Sunt un mare susținător al producătorilor de produse proaspete și de calitate și la prețuri bune”, a spus Emil Boc în cadrul unei emisiuni radio, joi.


Piața va funcționa între orele 07:00 și 14:00 sâmbătă.

CITEȘTE ȘI:

Piața de flori altfel revine pe Strada Potaissa! Se caută voluntari care să ajute la înfrumusețarea străzii

Piața volantă de lângă Cluj Arena va funcționa și în zilele de marți. Boc: „Ne bucurăm că putem veni în sprijinul producătorilor locali”

Ultimele Stiri
abonare newsletter