Timp Liber

Piața de flori altfel revine pe Strada Potaissa! Se caută voluntari care să ajute la înfrumusețarea străzii

Piața de flori altfel revine pentru patru zile la Cluj-Napoca, pe Strada Potaissa. Organizatorii evenimentului caută voluntari.

Piața de flori altfel revine pe Strada Potaissa / Foto: Strada Potaissa - Facebook Piața de flori altfel revine pe Strada Potaissa / Foto: Strada Potaissa - Facebook

 

 


Organizatorii evenimentului „Piața de flori altfel” caută voluntari care să-i ajute „să ude, să care și să se bucure” de flori și plante pe Strada Potaissa din Cluj-Napoca.

 


Evenimentul se va desfășura pe perioada a patru zile, de vineri, 10 iunie, până luni, 13 iunie.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Imaginează-ți o lume colorată, plină cu plante și flori parfumate, cu oameni faini, muzică bună și o atmosferă care te face să spui „vreau să fie așa mereu și pretutindeni”.


Acum deschide ochii, completează formularul din comentarii și vino să faci parte din ea. Căutăm voluntari cu energie și entuziasm, alături de care să scriem povestea: Strada Potaissa - Piața de flori altfel 2022. Abia așteptăm să te cunoaștem!”, anunță organizatorii evenimentului, pe pagina de Facebook Strada Potaissa.

Accesează AICI formularul pe care trebuie să-l completezi pentru a deveni voluntar.


Despre Piața de flori altfel

Producători din întreaga țară vor fi prezenți în centrul Clujului cu flori colorate de sezon, arbuști, cactuși sau plante suculente, anunță inițiatorii proiectului Strada Potaissa.

Acolo nu vor lipsi nici plantele aromatice, care aduc o savoare aparte în orice băutură ori preparat culinar. De asemenea, vei găsi pe strada Potaissa cele mai frumoase idei pentru amenajarea grădinii sau chiar a balconului.

„Vino în al doilea weekend din iunie pe strada ta preferată să vezi, să înțelegi, să simți și să speri la transformare! Proiectul, inspirat de seria de evenimente street delivery, vrea pună în valoare strada uitată de lângă zidul cetății, pentru a testa reacția publicului la diverse modalități de transformare a zonei, în speranța că într-o zi acest lucru se va întâmpla definitiv.

Piața de flori altfel te așteaptă și cu workshop-uri despre sustenabilitate, cu acțiuni menite să aducă oamenii împreună, dar și cu muzică, voie bună și prieteni dornici să te revadă. Toată lumea are ceva de văzut pe Strada Potaissa”, anunță organizatorii.

Vezi AICI evenimentul de pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Piața de flori „altfel”, la a șasea ediție! Strada Potaissa se transformă iar în cea mai frumoasă stradă din România

Asociația Daisler, premiată pentru implicare civică prin proiectul Strada Potaissa, o piață de flori altfel

abonare newsletter