Actualitate

O femeie care se dădea vrăjitoare pe internet, reținuță de polițiști! Ar fi păgubit un client cu 30.000 de euro

O femeie care se dădea vrăjitoare pe internet a fost reținută 24 de ore, după ce ar fi păcălit un bărbat cu 30.000 de euro.

Vrăjitoare reținută. FOTO: IPJ Cluj Vrăjitoare reținută. FOTO: IPJ Cluj

O femeie bănuită de înşelăciune prin vrăjitorie a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată magistraţilor, cu propunere legală, după ce poliţiştii şi procurorii au efectuat percheziţii la domiciliul acesteia, din Bucureşti.

 



„Miercuri, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, la locuinţa unei persoane, situată în Sectorul 1, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prin vrăjitorie", informează un comunicat al DGPMB transmis joi.

Potrivit anchetatorilor, în perioada mai - iunie 2022, femeia ar fi practicat vrăjitoria pentru a obţine bani de la mai multe persoane. Conform unor surse, femeia ar fi prejudiciat un bărbat cu suma totală de 30.000 de euro.

În urma percheziţiei, au fost descoperite şi ridicate mai multe probe şi mijloace materiale de probă, 600 de lei, precum şi mai multe bijuterii.

„Cea în cauză a fost reţinută, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraţilor, cu propunere legală", arată sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate de Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiunea de înşelăciune.

CITEȘTE ȘI:

Inspectoratul de Poliție, Gruparea mobilă de Jandarmi și Inspectoratul de Jandarmi Cluj au confirmat că 146 de angajați sunt cercetați în cazul de înșelăciune

118 angajați MAI, cercetați într-un dosar de înșelăciune. Au decontat fictiv indemnizații de vacanță

abonare newsletter