Actualitate

Un șofer a intrat cu mașina în mai mulți copaci, în Geaca! Trei minori, transportați la spital

Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat în mai mulți copaci, în localitatea Geaca. Trei minori, pasageri în mașină, au ajuns la spital.

Trei minori au fost transpotați la spital după accidentul din Geaca / Foto: Arhivă monitorulcj.ro Trei minori au fost transpotați la spital după accidentul din Geaca / Foto: Arhivă monitorulcj.ro

 

 


Accidentul a avut loc noaptea trecută, marți spre miercuri, în jurul orei 00:30.

 


Polițiștii fac cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă:

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

„La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 109C, în localitatea Geaca.


Din primele informații, conducătorul unui autoturism, respectiv un bărbat de 29 de ani, în timp ce se deplasa din direcția municipiul Gherla spre localitatea Cămărașu, la km 32+300 m, a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu arborii de pe partea stângă a sensului de deplasare.

În urma evenimentului, 3 minori aflați în autoturism au fost transportați la o unitate medicală pentru mai multe investigații.


Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Traficul rutier pe Aleea Stadion SE ÎNCHIDE de astăzi. Ce alte restricții intră în vigoare

Un șofer s-a răsturnat cu mașina în Cluj-Napoca! 3 persoane au fost transportate la spital. FOTO

abonare newsletter