Actualitate

Accident grav pe Valea Gârbăului. Patru tineri au ajuns la spital

Cinci tineri au fost răniți într-un accident produs pe strada Valea Gârbăului din Florești.

Accident pe drumul Sfântu Ioan. FOTO ISU Cluj


Conform primelor informații, o mașină a ieșit părăsit carosabilul și a intrat într-un pod în zona de picnic Sfântu Ioan. Cinci tineri au fost răniți, doi dintre ei fiind în stare gravă.

 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca și Garda Aghireșu au intervenit în această seară pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat mai multor tineri, după ce autoturismul în care circulau a ieșit în afara părții carosabile.  Astfel au fost dislocate pe strada Valea Gârbăului din localitatea Florești o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ.
La fața locului salvatorii au găsit autoturismul răsturnat în șanțul pentru colectarea apelor pluviale, înăuntrul căruia se afla blocată o tânără, care prezenta multiple traumatisme, și un tânăr întins în afara mașinii, care, de asemenea, prezenta politraumatisme. Ambii erau conștienți și cooperanți.
Au fost efectuate manevre pentru descarcerarea tinerei din autoturism, concomitent cu acordarea asistenței medicale tânărului aflat în stare gravă, precum și pentru încă alți doi tineri care au fost implicați în accident. În total au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ cinci persoane, dintre care patru au fost transportate la spital în stare de conștiență și cooperante.”, a transmis ISU Cluj.


Accidentele pe drumul Sfântu Ion au devenit obișnuite în ultimii ani, iar de cele mai multe ori viteza este factorul principal.

CITEȘTE ȘI:

Accident petrecut noaptea trecută între Cluj și Oradea. Trei persoane, transportate la spital

Accident în Vânători. O mașină a intrat într-un cap de pod

Ultimele Stiri
abonare newsletter