Actualitate

Accident GRAV la ieșire din Huedin. Tânăr de 25 de ani, încarcerat! 2 victime au ajuns la spital. FOTO

Un accident grav a avut loc la ieșire din Huedin, în care un tânăr de 25 de ani a rămas încarcerat în mașină. El și încă o femeie au fost transportați de urgență la spital.

Accident GRAV la ieșire din Huedin / Foto: ISU Cluj Accident GRAV la ieșire din Huedin / Foto: ISU Cluj

 

 


Accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 12:20, anunță pompierii.

Foto: ISU Cluj

Salvatorii au reușit să îl scoată pe tânăr din mașina în care era încarcerat. Băiatul a suferit traumatisme la nivelul picioarelor.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


El a fost transportat de urgență la spital, alături de o altă femeie implicată în accident:

Foto: IPJ Cluj

„Intervenție la un accident rutier petrecut la ieșire din Huedin: Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut la ieșire din Huedin, spre Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 12:20, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. În sprijin a venit și un echipaj SAJ.


Pompierii au găsit la fața locului două autoturisme avariate, un tânăr de 25 de ani fiind încarcerat. Folosind echipamentele speciale din dotarea autospecialei, pentru a nu-i agrava leziunile. La o primă evaluare, acesta suferise traumatisme la membrele inferioare. Tânărul a fost în permanenta conștient și cooperant, fiind transportat la spital. Totodată, la spital a fost transportată și o femeie de 41 de ani, care a reușit să iasă singură din mașină până la sosirea forțelor de intervenție”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

COD GALBEN de furtuni în Cluj și alte 14 județe din România, vineri

Minoră de 12 ani din Cojocna, dată dispărută de familie! Ați văzut-o?

abonare newsletter