Actualitate

VIDEO. Grătare și muzică la maxim lângă bloc, în Cluj-Napoca: „Peste 2.000 euro mp la locuințe pentru așa priveliște!” Ce face Primăria?

Un grup de persoane face frecvent grătare, mizerie și zgomot lângă un bloc din Cluj-Napoca. Deși locatarii au depus sesizări la Poliție, acest „fenomen” continuă.

Grătare și muzică la maxim lângă bloc, în Cluj-Napoca / Foto: cititor monitorulcj.ro Grătare și muzică la maxim lângă bloc, în Cluj-Napoca / Foto: cititor monitorulcj.ro

 

 


Un cititor a contactat redacția monitorulcj.ro pentru a semnala prezența unui grup de indivizi lângă blocul său, cu un comportament necivilizat.

În Gheorgheni, în apropierea centrului comercial Iulius Mall, frecvent un grup de persoane face grătare lângă un bloc și dă muzica la maxim, de parcă ar fi la o petrecere.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


Cititorul ne-a semnalat și faptul că acești indivizi au provocat un incendiu în zonă și, deși, s-au depus plângeri la Poliție, ei continuă să facă același lucru:

„Vă trimit un video din Cluj-Napoca, strada Galați, nr. 6, la câțiva metri de Iulius Mall, un parc și o zonă rezidențială. Deși au fost mai multe sesizări spre Poliție, nu s-a luat nici o măsură până acum. E important că acum câteva luni a fost și un incendiu provocat de acești indivizi.


Ar fi interesant punctul de vedere al Primăriei Cluj-Napoca, cel mai scump oraș din țară. Peste 2.000 de euro mp la locuințe, pentru a ieși pe balcon și să ai o asltfel de priveliște”, ne-a spus Sergiu, un cititor care locuiește în zonă.

Ce spune Primăria Cluj-Napoca?

Redacția monitorulcj.ro a solicitat, în acest sens, un punct de vedere Primăriei Cluj-Napoca. Reprezentanții instituției spun că s-au aplicat 3 amenzi în valoare de 2.000 de lei acelor persoane.


De asemenea, ei au menționat că polițiștii locali vor continua să monitorizeze zona:

„În urma verificărilor efectuate de către polițiștii locali din cadrul Biroului de Ordine Publică Zona VII, în data de 26.05.2022,  au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale conform HCL nr. 191/2009 privind buna gospodărire a Municipiului Cluj-Napoca, în valoare toatală de 2000 lei, persoanelor depistate pe terenul situat în imediata apropiere a imobilului cu numărul 6 de pe str. Galați. Menționam faptul că terenul a fost salubrizat și adus la starea inițială.

De asemenea, polițiștii locali vor monitoriza în continuare zona în vederea respectării normelor de conviețuire socială”, a transmis Primăria Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

CITEȘTE ȘI:

Clujenii vara nu dorm. Câinii, grătarele sub geamul vecinului şi fast-food-uri gălăgioase îi scot din minţi: “Mă trezesc înecat de fum”

FOTO. Nesimțire sau ignoranță? Așa lasă oamenii autobuzele Clujului, pline de MIZERIE

Ultimele Stiri
abonare newsletter