Actualitate

Un șofer s-a răsturnat cu mașina în Mărtinești! Două victime, transportate de urgență la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc în localitatea Mărtinești din județul Cluj, care a fost soldat cu două victime. Șoferul s-a răsturnat cu mașina.

Un șofer s-a răsturnat cu mașina în Mărtinești / Foto: ISU Cluj Un șofer s-a răsturnat cu mașina în Mărtinești / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Mărtinești.

 


„În accident a fost implicat un autoturism, care este răsturnat. Din primele informații, înăuntru se află o persoană încarcerată, dar care este conștientă și cooperantă. Pompierii lucrează în aceste momente pentru extragerea victimei”, a transmis inițial ISU Cluj.

După ce pompierii au reușit să extragă victima din mașină, pompierii au reușit să o transporte la spital, alături de o altă femeie rănită:


„În urma acestui accident rutier au fost transportate la spital două persoane, conștiente și cooperante. Un bărbat de 52 de ani a fost extras din mașină de către pompieri, care au folosit echipamentele din dotarea autospecialei pentru a nu-i agrava leziunile. De asemenea, la spital a fost transportată și o femeie de 49 de ani”, a adăugat ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Bătrân de 71 de ani, transportat cu elicopterul SMURD la spital după ce a fost prins sub tren

COD GALBEN de grindină și vijelii în județul Cluj. Vezi până când este valabil

abonare newsletter