Actualitate

L-ați văzut? Poliția caută un bărbat care a fost martor la accidentul mortal de anul trecut din Piața Ștefan cel Mare. VIDEO

Polițiștii clujeni încearcă identificarea unui bărbat care a fost martor la accidentul mortal produs anul trecut, în luna noimebrie, în Piața Ștefan cel Mare.

Bărbatul ar avea rol de martor în cazul accidentului din Piața Ștefan cel Mare/ Foto: IPJ Cluj Bărbatul ar avea rol de martor în cazul accidentului din Piața Ștefan cel Mare/ Foto: IPJ Cluj

 

Un bărbat care are calitatea de martor la accidentul mortal petrecut pe 22 noiembrie 2021, în Piața Ștefan cel Mare, este căutat de polițiștii clujeni.


 

„La momentul producerii accidentului rutier, din data de 22 noiembrie 2021, în proximitatea acelui loc se afla o persoană de sex masculin, prezența acesteia fiind necesară în cauză, având calitatea de martor.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea bărbatului care se afla pe trotuarul alăturat Pieței Ștefan cel Mare sunt rugate să sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier sau să apeleze numărul unic de urgență 112!”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 


Reamintim faptul că, la data de 22 noiembrie 2021, în jurul orei 14:00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat în Piața Ștefan cel Mare.

Impactul în urma căruia a rezultat decesul unui pieton a fost produs între o autoutilitară, condusă de un bărbat din Cluj-Napoca, înspre strada Dorobanților și un bărbat de 64 de ani din același municipiu, care se deplasa, în calitate de pieton, pe trotuarul din partea stângă. 


De asemenea, în urma activităților specifice, a reieșit faptul că în dinamica producerii evenimentului a fost implicat și conducătorul unei biciclete, care ar fi părăsit locul impactului. Acesta a fost depistat de polițiști la data de 23 noiembrie 2021 și ulterior reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

 

CITEȘTE ȘI:

Tânărul biciclist, implicat în accidentul din Piața Ștefan cel Mare, identificat și reținut

Biciclistul care a provocat accidentul din Piața Ștefan cel Mare, student la facultatea unde preda profesorul mort

VIDEO. Momentul accidentului mortal din Piața Ștefan cel Mare. Șoferul vinovat încerca să evite un biciclist

abonare newsletter