Actualitate

Tânărul biciclist, implicat în accidentul din Piața Ștefan cel Mare, identificat și reținut

Biciclistul implicat în accidentul din Piața Ștefan Cel Mare a fost identificat și reținut.

Tânărul biciclist, implicat în accidentul din Piața Ștefan cel Mare, identificat și reținut Tânărul biciclist, implicat în accidentul din Piața Ștefan cel Mare, identificat și reținut

 

Un tânăr de 21 de ani este biciclistul care a fost implicat în accidentul din Piața Ștefan cel Mare și a părăsit locul accidentului, în ciuda faptului că o persoană a decedat după ce a fost lovită pe trotuar.


„În cursul zilei, biciclistul care ar fi fost implicat în evenimentul rutier din Piața Ștefan cel Mare, din data de 22 noiembrie a.c., a fost identificat de polițiști. În baza informațiilor obținute, conducătorul bicicletei, respectiv un tânăr de 21 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 6 Poliție pe strada Observatorului din municipiu, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. În acest moment, tânărul se află în custodia polițiștilor din cadrul Biroului Rutier, urmând a fi dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.”,a  transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Momentul accidentului mortal din Piața Ștefan cel Mare. Șoferul vinovat încerca să evite un biciclist

Accidentul MORTAL din Piața Ștefan cel Mare, provocat de un biciclist! Polițiștii îl caută. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter