Actualitate

VIDEO. Momentul accidentului mortal din Piața Ștefan cel Mare. Șoferul vinovat încerca să evite un biciclist

Un pieton care se afla pe trotuar şi-a pierdut viaţa, luni, în Piața Ștefan cel Mare din Cluj-Napoca, după ce a fost lovit de o mașină. Cercetările arată că un biciclist care circula haotic ar fi provocat incidentul nefericit, iar acesta a fugit de la locul faptei.

Accidentul din Piața Ștefan cel Mare, surprins de camerele video. Accidentul din Piața Ștefan cel Mare, surprins de camerele video.

Bărbatul decedat avea 67 de ani, iar şoferul aflat în autoutilitara care l-a lovit are 36 de ani.

„Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat în jurul orei 14.00, în Piața Ștefan cel Mare.Impactul s-a produs între o autoutilitară condusă de un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, înspre strada Dorobanților și un bărbat de 67 de ani, din același municipiu,  care se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul din partea stângă aferent direcției de deplasare anterior amintite.


În urma impactului, din nefericire, a survenit decesul pietonului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și a modalității de producere a evenimentului rutier”, au declarat, luni, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Marți, polițiștii au venit cu clarificări în ceea ce privește accidentul, arătând că un biciclist ar fi schimbat succesiv benzile de circulație printre mașinile din trafic, iar șoferul autoutilitarei a încercat să evite un impact cu acesta, intrând pe trotuar. Mai mult, biciclistul a părăsit locul accidentului și este căutat de poliție. Vezi detalii AICI.

CITEȘTE ȘI:

Un pieton a fost omorât în centrul Clujului de un şofer neatent

Accident în Piața Cipariu din Cluj-Napoca. O femeie de 68 de ani a ajuns la spital. FOTO

abonare newsletter