Actualitate

Prognoza meteo în Cluj. Temperaturile scad simțitor și se anunță un weekend cu ploi

Vremea în acest weekend la Cluj va fi una ploioasă, iar temperaturile vor fi scăzute pentru finalul lunii mai.

Vremea rămâne ploioasă în acest weekend/ Foto: monitorulcj.ro Vremea rămâne ploioasă în acest weekend/ Foto: monitorulcj.ro

 

Zilele cu ploaie încă nu s-au terminat în Cluj-Napoca. După ce în urmă cu câteva zile, o furtună puternică a creat mai multe probleme în municipiu, weekend-ul acesta va continua tot cu ploi.


 

Potrivit accuweather, vremea din Cluj nu este una favorabilă în acest weekend, temperaturile fiind scăzute pentru finalul lunii mai.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Sâmbătă, 28 mai, maxima zilei va fi de 19 grade Celsius. Soarele va fi scump la vedere pentru clujeni, cerul fiind acoperit în proporție de 93% de nori, iar șansele de ploaie sunt 95%. Pe timpul nopții minima scade la 9 grade Celsius.

Ziua de duminică rămâne la fel de ploioasă ca și ziua de sâmbătă. Cerul va fi acoperit de nori în proporție de 94%, iar șansele de precipitații rămân ridicate (88%).


Pe timpul zilei vor fi așteptate 20 de grade Celsius, iar pe timpul nopții de 12 grade. Noaptea vor fi așteptate reprize de ploaie cu descărcări electrice, șansele de precipitații fiind de 100%.

 

CITEȘTE ȘI:

Vântul puternic a doborât un copac peste o mașină în Cluj-Napoca. A fost cod portocaliu de vreme severă

abonare newsletter