Actualitate

Incendiu PUTERNIC pe strada Cantonului! O baracă de lemn a fost cuprinsă de flăcări. FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineață pe strada Cantonului din Cluj-Napoca, unde o baracă de lemn de aproape 50 mp a fost cuprinsă de flăcări. O femeie de 50 de ani a fost consultată de paramedici.

O femeie de 50 de ani a fost consultată de către paramedici/ Sursă foto: ISU Cluj O femeie de 50 de ani a fost consultată de către paramedici/ Sursă foto: ISU Cluj

 

Până la sosirea pompierilor, locatarii au reușit să se autoevacueze.


 

Cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune electrică.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un incendiu care a afectat o locuință situată pe strada Cantonului. Apelul de urgență a venit în jurul orei 6:45, iar la misiune au participat două autospeciale cu apă și spumă, respectiv un echipaj SMURD. Pompierii au găsit la fața locului o baracă din lemn de aproximativ 50 mp cuprinsă de flăcări. 

Din fericire, persoanele care locuiau înăuntru au reușit să se autoevacueze. Ulterior, o femeie de 50 de ani a fost consultată de către paramedici. Concomitent, pompierii au format dispozitivele de stingere și au pătruns în locuință, de unde au scos două butelii de gaz. Misiunea s-a încheiat în urmă cu puține momente, iar cauza probabilă a incendiului este o defecțiune electrică”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la un apartament de pe strada Porii din Florești. VIDEO

Incendiu în Turda! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar acoperișul a fost distrus. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter